The best of both worlds: LOOT originals

LOOT originals keert terug naar de Zweedse Kerstmarkt! Hun signature? Eerlijke producten. “Duurzaamheid is voor ons geen commerciële term, het zijn onze wortels”, aldus eigenaar Marchel-Wim van Dongen. De producten van LOOT staan dicht bij de natuur en zijn met liefde en op eerlijke wijze vervaardigd. De collectie is door het team van LOOT samengesteld in een zoektocht om ‘the best of both worlds’ te kunnen aanbieden als het gaat om sociale, economische en ecologische duurzaamheid. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt presenteert LOOT de wollen plaids van Toarp. Deze dragen het KRAV label, dat in Zweden staat voor uiterst duurzame productie.

 

Meer LOOT originals
www.lootoriginals.nl

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos