Van René: go natural and go green

Sommige online shops krijgen het meteen voor elkaar. Meteen bij binnenkomst heb je dat Scandinavische en Hygge gevoel te pakken. Een stukje rust waar je tegelijkertijd blij van wordt. Zo ook Van René, de online shop van (je raadt het al) René Timmer. Waar je Van René meteen aan herkent is jute, veel jute. Je scoort er bijvoorbeeld een jute mand in allerlei formaten, een jute tas, maar ook veel paper bags en andere accessoires. Hierbij gebruikt René alleen natuurlijke en biologische materialen die hij blanco inkoopt en vervolgens naar eigen ontwerp bedrukt.

 

Meer Van René
www.vanrene.nl

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos