Zweedse delicatessen rechtstreeks op je bordje met Nordic Delikatesser

Nordic Delikatesser legt het beste (en lekkerste) van Zweden rechtstreeks op je bordje! Ga langs bij Nordic Delikatesser en proef van Zweedse gehaktballetjes, een broodje Zweedse ham en zelfs van een ‘bakkie’ Zweedse erwtensoep. Dit alles aangevuld met typische Zweedse producten, zoals – uiteraard- tomtes in allerlei soorten maten, vormen en kleuren. De ingrediënten van Nordic Delikatesser zijn hiermee vertrouwd, maar de gezichten achter de smaakmaker zijn dit jaar veranderd. Eigenaresse Astrid Hengeveld zet de Nordic-beleving voort én voegt hier tijdens de Zweedse Kerstmarkt iets extra’s aan toe. Naast de lekkernijen scoor je nu ook Zweedse lifestyleproducten bij Nordic.

 

Meer Nordic Delikatesser
www.nordicdelikatesser.nl

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos