Speciaal voor vroege vogels: gratis koffie voor 11.00 uur

In Zweden zijn ze er dol op: koffie. Dagelijks wordt er heel wat van het “zwarte goud” naar binnen gegooid. Het liefst doen de Zweden daar iets lekkers erbij, bijvoorbeeld een koffiebroodje of een stukje verse taart. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt wordt deze koffiecultuur aan alle kanten omarmd, maar in het speciaal tijdens de “vroege uurtjes”. Bezoek het evenement op zaterdag of zondag voor 11.00 uur en ontvang bij binnenkomst een voucher. Hiermee kun je gratis een kopje koffie, thee of warme chocolademelk bij de bar halen!

Free coffee

Waarom deze actie? De organisatie doet graag wat extra’s voor haar bezoekers. Het zijn die kleine dingen, die mooie momentjes, die het ‘m immers doen. In het speciaal tijdens de decembermaand dat bol staat van de cadeaus. Tegelijk komt de Zweedse Kerstmarkt graag meteen vanaf 10.00 uur goed uit de startblokken. De organisatie vindt het fijn om de bezoekersstroom in het weekend van 8 en 9 december te spreiden. En hoe kun je dat immers nu beter doen met koffie? Want hell yeah, dat is het beste begin van de dag!

Tickets

Het is niet noodzakelijk om voor deze vroege vogel-actie speciale kaarten te kopen. Loop simpelweg voor 11.00 uur naar binnen en ontvang bij de kaartcontrole één gratis koffievoucher waarmee je eventueel ook voor thee en warme chocolademelk kunt kiezen. Koop hier je kaarten (met korting) voor de Zweedse Kerstmarkt 2018.

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos