Design, keramiek én heel veel moois uit de printer bij TheResales

Ben jij een liefhebber van design? Dan hebben we een tip voor je: TheResales, daar móet je heen! Bij deze zaak aan de Koningsweg in Groningen scoor je tweedehands design meubilair, bijvoorbeeld een Scandinavische designklassieker van Hay of Arne Jacobsen. Ook Neerlands Trots wordt niet vergeten. TheResales verkoopt onder meer meubels uit de stal van Marcel Wanders. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt maakt TheResales enthousiast haar debuut. Natuurlijk spot je er enkele designklassiekers, maar Frederika en Theresa – twee van de gezichten achter TheResales – houden het vooral wat bescheidener. Speciaal voor de Kerstmarkt hebben ze bijzonder keramiek ingekocht én, des te specialer, komen ze met 3D-geprinte sieraden.

 

Meer TheResales
www.theresales.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos