NIEUW! In het Inpakatelier pak je je kerstcadeaus gratis in

De tijd dat je je cadeau snel liet inpakken met papier waar knalgroot het logo stond van desbetreffende firma is allang voorbij. De keuze voor het inpakpapier is inmiddels minstens zo belangrijk als de blijmaker die daaronder verborgen zit. Met name tijdens de kerst pakken we graag uit met dieprood papier, veel goud en een kleine schittering hier en daar. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt regel je het papiertje en de lintjes meteen ter plekke. Pak in het spiksplinternieuwe Inpakatelier eigenhandig én gratis je kerstcadeaus in.

Niet eerder stonden er zoveel shops op de Zweedse Kerstmarkt en had je daarmee zoveel voor handen om uit te kiezen. De kerstmarkt in de Suikerfabriek is hiermee de ultieme plek waar je originele kerstcadeaus scoort. Natuurlijk draait het met een cadeau om de inhoud en het mooie gegeven dat je iemand iets persoonlijks geeft, maar het comfortabele jasje waarin wordt tijdens de Zweedse Kerstmarkt al een cadeautje op zich. Kies in het Inpakatelier uit een design wat bij jou of bij de ontvanger past, doe d’r meteen een lintje omheen en om het helemaal af te maken liggen er speciale cadeaustickers klaar.

Jouw cadeau krijgt gegarandeerd een verzorgde kerstuitstraling en nóg beter: het scheelt je bakken met tijd. Na jouw bezoek aan de Zweedse Kerstmarkt ben je er klaar voor, laat die kerst maar komen!

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos