Skittering: ‘handmade’ voor en door eigenwijze vrouwen

Eigenlijk word je al vrolijk als je ze op de foto ziet staan, laat staan als je de dames tijdens de Zweedse Kerstmarkt ontmoet. De gezichten achter Skittering, één van de leukste debutanten dit jaar op de kerstmarkt, worden gevormd door Pio, Karin en Feikje. Ze maken handgemaakte spulletjes voor en door eigenwijze vrouwen en omschrijven zichzelf als drie vrolijke, overjarige (maar niet belegen) meiden uit Friesland. De drie hebben niet alleen de nodige zelfspot, ze hebben vooral een gezamenlijke hobby: creatief bezig zijn. Ze maken nieuwe dingen van oud materiaal. Bijvoorbeeld een ring van een bijzondere knoop, een armband van een oud stel laarzen of resten uit de meubelindustrie. Ontmoet ‘Skittering’ tijdens de Zweedse Kerstmarkt!

Meer Skittering
www.skittering.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos