Anja’s Printsjes primeurt haar bijzondere natuurtekeningen

We stellen graag aan je voor: Anja de Graaf. Tekenen doet ze al van jongs af en aan, het is echter pas dit jaar dat Anja echt is begonnen met het maken van natuurtekeningen. Dit was meteen een schot in de roos. Geliefd is ze al, populair wordt ze en dit zal tijdens de Zweedse Kerstmarkt zich alleen maar gaan versterken. Anja is er namelijk zo’n één: iemand met een bijzonder talent. Ontdek haar zondag live in actie tijdens haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt

Meer Anja’s Printsjes
www.facebook.com/anjas-printsjes

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos