Het Winterbesje kleurt de Zweedse Kerstmarkt dieprood

Denk je aan kersttakken, dan denk je al snel aan de Ilex. De dieprode hulsttakken horen, net als de kerstboom. één op één bij de kerstperiode. Tóch is het pas dit jaar dat de Ilex haar debuut maakt op de Zweedse Kerstmarkt. De komst van de Ilex wordt mede mogelijk gemaakt door het Winterbesje. De takken van deze warme nieuwkomer blijven tot wel drie weken mooi, daarmee kleurt je kerst dus op zeker een beetje rood. Kleine tip meteen van de gezichten achter het Winterbesje: zet ze op water én, dat is meteen wel de gouden tip, doe een beetje haarlak op de besjes. Je scoort de Ilex hulsttakken meteen bij binnenkomst óf bij vertrek op de Zweedse Kerstmarkt.

Meer Het Winterbesje
www.facebook.com/hetwinterbesje

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos