Honderden kerstwensen en dit zijn de 3 winnaars

“Doe een wens voor jezelf, voor een ander of voor wie of wat je maar wilt. Schrijf ‘m op en hang jouws wens op!” Aan deze oproep gaven ter plekke honderden mensen gehoor. De wensboom is de afgelopen drie edities een vast baken geworden op de Zweedse Kerstmarkt. Een monumentje vol met de mooiste kerstwensen, met dankbaarheid en geluk. Voordat de wensboom verrees op het evenement in het weekend van 8 en 9 december deden we online een oproep. Daarmee vielen 3 Greetz-vouchers ter waarde van €45 te winnen. En dit zijn de winnaars…

Er vlogen honderden kerstwensen bij ons de inbox in. Persoonlijk wensen dichtbij huis of in de familiekring, maar ook mensen die het algemener hielden. Laurine van der Wal prees bijvoorbeeld de kleine dingen des levens en benadrukte dat er meer in het leven is dan werk en carrière. Ingrid Terpstra wenste ‘hygge’ voor iedereen. Een praatje en wat warme doet iedereen goed, aldus Ingrid. Sandra Grootterveer hield het dichterbij huis. Haar persoonlijke wens kwam binnen. De drie dames mogen we allen verblijden met gratis Greetz shoptegoed.

Gefeliciteerd!

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos