Zweedse Kerstmarkt 2018: “wát een mensen!”

Overdonderd. Verbaasd. Blij. Trots. Zo vat je misschien wel het snelste het gevoel van het projectteam van de Zweedse Kerstmarkt samen. Editie 2018 gaat de boeken in als de meest drukbezochte ooit. Wát een mensen, wat een kerstgezelligheid en wat hebben we mooie, hartverwarmende reacties mogen ontvangen!

Zaterdagochtend 8 december, het moet zo rond 9.45 uur zijn geweest. De hele vestibule (lees: de ingang) stond vol. Op beide dagen ontvingen alle bezoekers die voor 11.00 uur de kaartcontrole passeerden een voucher voor een gratis kop koffie, thee of een warme choco. Of dit een succes was is terugkijkend een understatement van de bovenste plank. Want hallo zeg, Nederlanders zijn duidelijk – net als de Zweden – gek op koffie! Voor 11.00 uur passeerden beide dagen al honderden bezoekers onze vrolijke crewleden met de herkenbare rode kersttruien en dit bleek een voorbode te zijn voor de rest van het evenement. De Zweedse Kerstmarkt was al populair en gezellig, maar de kerstformule is dit jaar definitief door duizenden bezoekers omarmd. De Zweedse Kerstmarkt 2018 trok maar liefst een kleine 10.000 bezoekers naar de voormalige Suikerfabriek in Groningen.

Thank you

De crew heeft moeten rennen, moeten vliegen, héél veel bakkies koffie moeten zetten, duizenden auto’s de weg gewezen en nog zoveel meer moeten doen om van de Zweedse Kerstmarkt een succes te maken. En dat is gelukt, daarvoor niets meer dan respect én een grote grote dank.

Nóg zo’n groep waarvoor een “big thank you” meer dan terecht is onze club exposanten. De line-up van de Zweedse Kerstmarkt bestond uit honderden (knappe) koppen. Zij zorgden voor de inhoud, voor de sfeer, voor de bijzondere kerstcadeaus en bepaalden daarmee het karakter van het evenement.

Kijken we blij en gelukkig terug? Hell of a yes! Zijn we kritische genoeg om dingen te willen verbeteren en mooier te maken? Ook dat. Betekent dat automatisch de Zweedse Kerstmarkt volgend jaar terug keert? JA! We kunnen niet anders, want het is een feestje om te mogen organiseren. Reserveer ‘m alvast in je agenda: op 7 en 8 december keert de Zweedse Kerstmarkt terug!

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos