Zweedse Kerstmarkt op 7 en 8 december 2019

“Wat zeg je: een Zweedse Kerstmarkt?” Tijdens de eerste, tweede en derde editie had het evenement nog best een kleine uitleg nodig. Gedurende editie vier, vijf en zes werd de Zweedse Kerstmarkt stilaan bekender. Nu, maar liefst veertien edities later, is de Zweedse kerstformule door tienduizenden mensen bezocht.

Het evenement kent haar wortels in Gieterveen. Na succesvolle jaren die volgden in Slochteren heeft de kerstmarkt met name de afgelopen vier jaar in de Suikerfabriek een enorme vlucht genomen. De Zweedse Kerstmarkt is een begrip geworden, een vaste prik en wat al niet meer. Staat daar de punt achter dit Zweedse succesverhaal? Hell no! De Zweedse Kerstmarkt keert in het weekend van 7 en 8 december 2019 terug in de historierijke Suikerfabriek in Groningen.

Ontdek hier de 10 ingrediënten die de Zweedse Kerstmarkt zo eigen maken.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos