Akkervarken: eerlijke Zweedse gehaktballetjes van eigen land

De Zweden eten het liefst vlees uit eigen land. En dat mag best als opvallend, maar mooi, worden bestempeld. Vlees van eigen land voel je immers zwaarder in de portemonnee dan de aankoop van importvlees. Akkervarken uit Valthermond brengt dat Zweedse gevoel over vlees naar de Suikerfabriek in Groningen. Ze verkopen vleeswaren van hun buitenvarkens, de zogenaamde Akkervarkens. Deze varkens worden gehouden op een manier dat recht doet aan hun natuurlijke behoeften. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt komt Akkervarken met Zweedse gehaktballetjes, maar dan á la Akkervarken. Met eerlijk vlees van eigen land.

Meer Akkervarken
www.facebook.com/akkervarken

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos