Zweeds geluk in een glaasje bij Alambik

De Zweedse traditie gaat bij Alambik door de maag. In een glaasje welteverstaan. Ambachtelijk en authentiek, met de smaak van vroeger. Dát is Alambik. Alambik is een kleine ambachtelijke distilleerderij in Midwolda, in het Oost-Groningse Oldambt. Zarko en Sandra Nesic streven ernaar om hun dranken volgens de oorspronkelijke traditie en receptuur te produceren. In het vaste assortiment hebben ze onder andere jenevers, gins, whisky en verschillende (fruit)likeuren. Speciaal voor de Kerstmarkt komt het duo met twee echt Zweedse dranken op z’n Grunnings gemaakt: Glögg en Aqvavit.

Meer Alambik
www.alambik.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos