Natuurtekeningen uit het hart van Anja’s Printsjes

Tekenen doet ze al van jongs af en aan, het is echter pas vrij recent dat Anja de Graaf echt is begonnen met het maken van natuurtekeningen. Dit was meteen een schot in de roos en Anja’s Printsjes was een feit. Vorig jaar maakte ze haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt en veroverde ze op zondag meteen de harten van duizenden bezoekers. Dit jaar is ze een heel weekend bij ons en ontdek en scoor je bij Anja kaarten en illustraties. Alle tekeningen zijn gemaakt met pen, kleurpotlood en aquarel.

 

Meer Anja’s Printsjes
www.facebook.com/anjas-printsjes

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos