Atelier Maggie maakt veel, heel veel leuke dingen

Op de vraag hoe ze zichzelf zou omschrijven geeft Margriet Luijt het volgende antwoord: “Van oude dekens en oude geborduurde schilderijen maak ik allerlei leuke dingen”. Waar je dan zoal aan mag denken? Hangers voor in de boom, handgeborduurde kussens en papiermache schalen met restjes van oude dekens. En er is meer. Zo komt Margriet eveneens met tassen, kleine cadeautasjes, poefjes bekleed met oude dekens en handgeborduurde kleden. Twee dingen hebben de producten van Margriet gemeen: ze komen allemaal van haar handen én Margriet gunt hiermee oude producten een tweede leven.

Meer Atelier Maggie
www.ateliermaggie.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos