Prijswinnende fudge en nog veel meer leuks/lekkers bij Butik Nord

Het Zweedse gevoel gaat tijdens de Zweedse Kerstmarkt letterlijk door de maag. Wie hier onder andere verantwoordelijk voor is? Butik Nord: hét adres voor ambachtelijk gemaakte Scandinavische snoep, chocolade, drop, delicatessen, mosterd, jam, cider – wat eigenlijk niet? Eigenaresse Yvonne kreeg recent bovendien het mooiste compliment toen haar fudge werd beloond met de prestigieuze Great Taste Award.

Het brede assortiment aan Scandinavische lekkernijen breiden ze vorig jaar met succes uit met populaire Zweedse kopjes, Deense vaatdoekjes en ook nog een klein aantal Zweeds 100% linnen keukentextiel. Hiermee is het Scandinavische gevoel compleet. Dat gevoel is overigens niet afkomstig uit Stockholm, ook niet uit Oslo of Kopenhagen, maar de enthousiaste gezichten achter Butik Nord komen ‘gewoon’ uit Oude Pekela. Butik Nord speelt hiermee een redelijke thuiswedstrijd in Groningen.

Meer informatie: www.butiknord.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos