Cosis Hout is geliefd op Zweedse Kerstmarkt

Het was december 2015 toen ze een paar keer verwonderd naar buiten keken. Er bleven maar auto’s komen, mensen wandelen en fietsers gaan. Allemaal op weg naar de buren, de Zweedse Kerstmarkt in de voormalige Suikerfabriek in Groningen. Een jaar laten waren ze d’r zelf bij en vier jaar later zijn ze één van de vaste gezichten. In de werkplaats worden de fijnste accessoires ontworpen en mooiste meubels gemaakt. Allemaal zelf vervaardigd in de houtwerkplaats, waar cliënten in de leeftijd van 18 tot 60 jaar werken. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt presenteert het Cosis-team (voorheen bekend als NOVO Hout) de houtproducties waar ze het meest trots op zijn én bereiden ze dit jaar uit met allemaal lekkers.

Meer Cosis Hout www.facebook.com/cosishout

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos