De Handelsfabriek: Vintage parel uit het Noorden

Ronald en Marjory staan er iedere keer weer van versteld. Uit alle hoeken en gaten van Nederland, sterker nog: zelfs daarbuiten, komen vintageliefhebbers speciaal voor hun naar Tolbert. Samen staat het duo aan het roer van de Handelsfabriek. Sinds de start in het voorjaar van 2015 weten liefhebbers de Handelsfabriek in Tolbert massaal te vinden en is het bedrijf gegroeid als kool. “Ik verkoop (en verhuur) alleen maar spullen die iets met me doen en waar m’n hart een sprong van maakt”, omschrijft Ronald het zelf. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt vertelt het team van de Handelsfabriek de bijzondere verhalen achter de producten én neem je de producten meteen mee naar huis.

Meer informatie:
www.de-handelsfabriek.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos