Kunststukjes waar je buik van gaat genieten: De Proefschuur

De afgelopen twee edities van de Zweedse Kerstmarkt trakteerden ze duizenden mensen op een zoet begin van de kerst, dit jaar is ze opnieuw te vinden in de Suikerfabriek te vinden. We hebben het over Karen Mansholt, de absolute bakkoningin van de Zweedse Kerstmarkt. Met haar Proefschuur combineert Karen de liefde voor bakken met het werken met eerlijke producten. Alles komt vanuit haar eigen keuken thuis op het Groninger platteland. Een taart moet een lust voor het oog zijn en heerlijk zijn om te eten naar de mening van Karen. Ze is er niet vies van om nieuwe recepten te proberen. Sterker nog: daar geniet ze van. Kom jij proeven van haar eigengemaakte taarten, gebak én limonadesiroop tijdens de Zweedse Kerstmarkt?

Meer De Proefschuur
www.deproefschuur.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos