Deense Dingen: Scandinavisch design dat je hart sneller doet kloppen

Scandinavisch design. We zijn er dol op. Mogen we stiekem ook een beetje verliefd zijn op een standhouder die dit aanbiedt? Ach, waarom ook niet. Eigenaresse Wil Pul van Deense Dingen heeft niet alleen onze harten gestolen, ze windt de duizenden bezoekers met speels gemak om haar vinger. En dat is ook niet gek als je Wil’s assortiment bekijkt. We zeiden het vorig jaar en kunnen het alleen nog maar meer beamen: shoppen bij Wil betekent altijd hetzelfde vrolijk gezicht, maar iedere keer een compleet andere buit.

Wil stuurde ons een fijne lijst met de producten die met haar mee afreizen naar Groningen. Zo maakt het Finse MARIMEKKO o.a. de reis naar de Suikerfabriek. Van dit merk heeft Wil keukenaccessoires, mokken, tray’s en kussens. Wat dacht je daarnaast van de handmade kerstmobiels van Flensted Mobiels? Of de vaasjes van Lindform en het servies van Lind DNA? Het is nog maar een glimp van al het moois wat op je ligt te wachten bij Deense Dingen. Kom vooral lekker shoppen!

Meer DeenseDingen.nl
www.deensedingen.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos