Handgeweven, uniek én warm: Design Kleden

De winter en meer nog de kersttijd is de ‘cocoonperiode’ bij uitstek. We snakken naar de geborgenheid en veiligheid van een vertrouwde woonomgeving. Des te fijner is het als je je voetjes lekker kan rusten op een warm kleed óf (misschien nog wel fijner) er lekker onder kunt kruipen. Design Kleden zorgt ervoor dat je relaxt op, onder of vlakbij een vrolijk exemplaar kruipt. De kleden, plaids, spreien en sierkussens van Design Kleden zijn handgeweven, uniek en hebben een warme uitstraling. Alle producten zijn gemaakt van katoen en van wol, dus van 100% natuurlijke materialen.

Meer Design Kleden
www.design-kleden.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos