Waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat: Eexterhout

Eigenaresse Kyra Wudich van Eexterhout omschrijft haar bedrijf misschien wel het mooiste: “De creatieve avonturen van een wolvrouw (meestal) en een houtman (zo nu en dan)”. Het resultaat: een assortiment met houten tuinmeubelen, houten meubels en heel veel wol. Altijd met plezier gemaakt en zoveel mogelijk ontworpen met hergebruikte materialen, omdat Eexterhout duurzaam leven hoog in het vaandel heeft staan. Kyra is continu op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen en het is om die reden dat Eexterhout geen jaar hetzelfde is, maar tegelijkertijd altijd herkenbaar blijft. Dit jaar reist ze naar de Suikerfabriek in Groningen af met een bus vol kussens, sieraden, ansichtkaarten en andere kleine hebbedingen. Alles is ze zelfgemaakt van wol en wolvilt.

Meer Eexterhout
www.eexterhout.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos