Feniks Keramiek deelt passie met de wereld

Van je hobby je werk maken, dat wil toch iedereen? Marlies Oudijn doet het. Haar grote passie heet keramiek. Beter gezegd: handgemaakt keramiek. Nadat een aantal vriendinnen van Marlies tijdens een workshop een eigen keramieken schaal hadden gemaakt, ontstond de behoefte om haar passie met de rest van de wereld te delen. Feniks Keramiek was geboren. Na haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt twee jaar geleden begint Marlies stilaan een vast én vooral geliefd gezicht te worden. En dat is niet zo gek, ieder product is uniek en handgemaakt door haarzelf; van nostalgisch tot stoer aardewerk en van servies tot handgemaakte tegels. Ieder stuk keramiek heeft een stempel waardoor het een echte “Feniks” is.

Meer Feniks Keramiek
www.fenikskeramiek.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos