Ambachtelijke zeepkunstwerkjes én meer bij Forest Fragrances

Zeep voor je lichaam, voor je gezicht en zelfs voor je haar; het is Forest Fragrances in een notendop. De zeepjes van eigenaresse Anita van der Bos bevatten pure, plantaardige ingrediënten en zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes. Deze editie neemt Anita bovendien een nieuw product mee, de edelsteen zepen. Dit zijn natuurlijke zepen met edelstenen, mineralen en kristallen. Hierover vertelt ze: “Op deze manier combineer ik twee hele fijne natuurproducten: ambachtelijke zeep en de stenen gemaakt door de aarde”.

In haar atelier in Groningen maakt ze naast zeep ook badzout, lippenbalsem, conditioner en geurkaarsen van ecologische sojawas. Vorig jaar gooide Anita hoge ogen tijdens haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt, en dus keert ze dit jaar terug!

Meer Forest Fragrances
www.forestfragrances.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos