Met Fru Amundsen ontdek je Noorwegen

“Eindeloze sneeuwvlaktes in de winter, fris groen, bloeiende boomgaarden in het voorjaar en het licht van de middernachtzon tijdens de zomermaanden”. De omschrijving van Noorwegen op de website van Fru Amundsen is al indrukwekkend, het zijn de reizen naar Noorwegen waardoor je écht je hart verpand aan Noorwegen. Fru Amundsen organiseert reizen naar Noorwegen die net even anders zijn. Buiten de gebaande paden, maar met aandacht voor de bekende hoogtepunten.

Tijdens een typische Fru Amundsen-reis overnacht je in stijl. Bijzonder zijn de reizen in kleine groepen met maximaal 7 deelnemers, buiten de gebaande paden maar met aandacht voor de bekende hoogtepunten. Deze reizen zijn opgebouwd rond een thema zoals noorderlicht, Peer Gynt, de cultuur van de Samen, fotografie, wandelen voor minder ervaren bergwandelaars of wandelen langs een Noorse pelgrimsroute. Alles is gericht op een onvergetelijke ervaring.

‘Fru’ is Noors voor ‘mevrouw’ en ‘Amundsen‘ verwijst naar de beroemde ontdekkingsreiziger. Met Fru Amundsen ontdek je Noorwegen!

Meer Fru Amundsen
www.fruamundsen.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos