“Een plank van Grutzk kan altijd”

Om Grutzk voor te kunnen stellen is een klein lesje Fries een aanrader. ‘Grutzk’ staat voor ‘trots’. Het gezicht achter het Friese bedrijf is Theo die de laatste jaren trots letterlijk en figuurlijk hard aan de weg timmert én inmiddels één van de vele vaste gezichten is op de Zweedse Kerstmarkt. Speciaal voor het evenement heeft Theo opnieuw een aantal speciale Knäckebröd planken aan zijn imposante assortiment toegevoegd. Verder scoor je bij Theo ambachtelijke, eigengemaakte en vooral duurzame planken in diverse vormen en maten. En veel eikenhout. Theo omschrijft zijn assortiment zelf als volgt: “Tijdens borreltijd samen met een wijntje of ’s avonds in goed gezelschap met een lading verse tapas. Een plank van Grutzk kan altijd!”

Credits foto: Pontus Charleville

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos