Voor het ultieme Zweedse kerstgevoel: Heliantus Blomsterhandel

Het kerstgevoel krijg je misschien wel bij het kijken van de traditionele kerstavondaflevering van All you Need is Love, als de kalkoen op tafel komt of bij het opzetten van de ABBA kerstcd. Het ultieme kerstgevoel heb je echter past écht goed te pakken als je de kraam van Heliantus Blomsterhandel op de Zweedse Kerstmarkt nadert. Heliantus versterkt opnieuw de Zweedse Kerstmarkt met Zweedse kerstsdecoraties, tomtes, plantenbakjes en houten buitenmeubels. Ook neemt Heliantus haar thee- en koffieassortiment mee, plus een zogenaamde vouwpot naar Scandinavische vinding. Hartstikke bijzonder dus. Met gevoel voor smaak en stijl, passie voor Zweden en de kerst brengt Heliantus het Zweedse kerstgevoel naar Groningen!

Meer Heliantus
www.heliantus.se

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos