Het Winterbesje kleurt de Zweedse Kerstmarkt dieprood

Denk je aan kersttakken, dan denk je al snel aan de Ilex. De dieprode hulsttakken horen, net als de kerstboom, één op één bij de kerstperiode. Tóch was het pas vorig jaar dat de Ilex haar debuut maakte op de Zweedse Kerstmarkt. De komst van de Ilex werd mede mogelijk gemaakt door het Winterbesje. Hiermee had het Winterbesje misschien wel het grootste succes in handen van de Zweedse Kerstmarkt vorig jaar, want helemaal niemand wilde de Suikerfabriek verlaten zonder de dieprode takken. Des te leuker is dat als je de takken aanschaft, dat je goede kans hebt dat ze ruim drie weken mooi blijven. Daarmee kleurt je kerst dus op zeker een beetje rood én wellicht luidt je zelfs het nieuwe jaar in met de takken.

Meer Het Winterbesje
www.facebook.com/hetwinterbesje

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos