HOLTBAR: producten met goed verhaal

Tot begin dit jaar kende je HOLTBAR waarschijnlijk wel als die bijzondere conceptstore aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Eigenaresse Jacobien Mansholt besloot echter om een andere koers te gaan varen. Gelukkig betekent dat niet het einde van het HOLTBAR-tijdperk. Integendeel, HOLTBAR is er nu als té leuke webshop! Hierin verkoopt Jacobien verkoopt producten met een goed verhaal, met merken als OnlyNatural, MrsBloom, GewoonJip, RustikLys en Sticktails. Haar store tijdens de Zweedse Kerstmarkt is vertrouwd, maar verrassend. Met opnieuw heel veel blijmakers én de specials van moeder Mansholt (bekend van de Proefschuur Bakken&Meer) pal naast haar.

Meer HOLTBAR conceptstore
www.holtbar.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos