Zweedse Oriflame met gepaste trots gepresenteerd door Janet Koster

Soms zijn merken zo bekend dat je bijna vergeet waar ze vandaan komen. Oriflame is zo’n merk. Oriflame is in meer dan zestig landen actief, waarbij het merk zelfs in ruim de helft van de landen marktleider is. Oriflame komt van oorsprong uit Zweden, in 1967 door twee broers opgericht. De Zweedse oorsprong is tientallen jaren later nog steeds terug te vinden in de manier waarop Oriflame producten ontwikkelt en produceert: met respect voor het milieu en altijd met een persoonlijke benadering. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt wordt het merk al jaren met trots vertegenwoordigd door Janet Koster, en ook dit ontbreekt deze vrolijke noot niet!

Meer Janet Koster
www.facebook.com/janetkostersoriflame

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos