Jasjes van Joke in Scandinavische stijl

Al een jaartje of twintig is Joke Wippoo-Huisman thuis in de wereld van weven en naaien, waarmee ze unieke jasjes maakt. En zo klinkt meteen haar bedrijfsnaam Jasjes van Joke je heel logisch in de oren. Joke maakt niet alleen handgeweven en zelfgenaaide jasjes, ook tassen, sjaals, huishoudtextiel, gebreide vesten, mutsen en wanten komen van haar hand. De geweven jasjes worden hierbij rechtstreeks geïnspireerd door de Finse ontwerpster Annikki Karvinen die de Finse poppana-techniek groot maakte. Het breiwerk is op haar beurt van IJslandse plotu-lopi en schapenwol. Wat de gehele collectie gemeen heeft: alles heeft heldere kleuren en de modellen zijn in Scandinavische stijl.

Meer Jasjes van Joke
www.jasjesvanjoke.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos