Vrolijke hebbedingen bij Kleingebleven

Instant blijheid gegarandeerd zodra je de store van Kleingebleven spot op de Zweedse Kerstmarkt! Eigenaresse Eva van Hijum heeft een neusje voor vrolijke hebbedingen. Zo scoor je bij Eva onder meer duurzame kinderkleding van Zweedse merken als Danefae en Geggamoja, komt ze met speciale Pippi-artikelen, vrolijke sokken van o.a. Doris&Dude en Organic Socks of Sweden, en handgemaakte kleurrijke portemonnee van Huisteil. Kleingebleven is kleurrijk en straalt heel veel vrolijkheid uit. Geloof ons: dat werkt aanstekelijk!

Meer Kleingebleven
www.kleingebleven.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos