Met passie voor papier en vezels: Korau

Nieuwsgierigheid is haar bron, papier en vezels zijn haar passie. Zo introduceerde Ineke Donker, trotse eigenaresse van Korau, zichzelf vorig jaar. Deze introductie werd gevolgd door door de vraag of ze de Zweedse Kerstmarkt samen met Sprankelhout mocht komen versterken. Moesten we daar lang over nadenken? Neen! Korau is het label waar Ineke als creatief ontwerper verrassende creaties produceert. En bijzonder, dat zijn ze. Ineke maakt kaarten, prenten, cadeaulabels, kommen en “eigenwijze sieraden” zoals ze het zelf omschrijft. Ineke vaart lekker haar eigen koers en doet alles op eigen wijze.

Meer Korau:
www.korau.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos