Alleen maar Scandinavische natuurtinten bij Lindehofje

Het is een oase van rust als je de stand van Lindehofje nadert. Lindehofje zorgt nu al twee jaar op rij voor een heerlijk rustmomentje op de Zweedse Kerstmarkt. Haar  “lifestyle in landelijke naturel tinten”, zoals eigenaresse Hester haar assortiment zelf omschrijft, is een succes en dus maakt Hester dit jaar de trilogie compleet. Bij Lindehofje shop je tassen, horloges en sieraden evenals (héérlijk) warme sjaals en omslagdoeken. Allemaal in Scandinavische naturel tinten en Hester koopt bewust klein in. Daarmee kan ze snel variëren en verkoopt ze bovenal geen massa product.

Meer Lindehofje
www.lindehofje.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos