Eentje voor de houtliefhebbers: Made by Hand houten woondecoratie

Er zijn van die creatievelingen waarbij hun hart sneller gaat kloppen bij het zien van hout of staal. Meteen borrelen er ideeën bij ze op die wij – als gewone sterveling – niet 1,2,3 zullen bedenken. De Lange, de drijvende kracht achter Made by Hand houten woondecoratie, is exact zo’n type. Het is haar grote hobby om woondecoratie te vervaardigen van hout of hout met staal. Tijdens haar debuut vorig jaar op de Zweedse Kerstmarkt deelde ze deze hobby met duizenden nieuwsgierige ogen. En dat proeft naar meer! Opnieuw presenteert Made by Hand houten woondecoratie daarom eigengemaakte producten van hout, evenals creaties van bestek (lepels en vorken).

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos