Waar creativiteit en ambacht samenkomt: Maja’s Batik

Maja’s Batik is een vertrouwd gezicht op de Zweedse Kerstmarkt. Ze heeft de harten van vele bezoekers veroverd met haar zelfgebatike stoffen naar eigen ontwerp. Deze stoffen verwerkt ze vervolgens tot gebruiksvoorwerpen, cadeau-artikelen en kleding. Batikken is Maja’s lust en haar leven. En ze is er verrekte goed in. Het bewonderen van de ambacht maakt de tijdelijke store van Maja’s Batik alleen al tot een bezoekje waard, om over de unieke producten nog maar te zwijgen. Maja neemt bovendien, speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt, afbeeldingen van Scandinavische motieven mee zoals elanden en ijsberen.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos