Zweedse keuken om van te smullen: Mate Masie Catering

Bij de kerst hoort eten. Veel eten. Lekker eten. Met name de Zweedse kerst staat bol van de culinaire tradities. Mate Masie Catering is er dol op. Dit ambachtelijke cateringbedrijf uit Grijpskerk heeft het koken in de vingers en biedt o.a. kookworkshops, wereldbuffetten en andere hapjes. Ze zijn thuis in de Afrikaanse keuken, maar richten zich speciaal voor de kerstmarkt opnieuw op de Zweedse eetcultuur. Wat er dit jaar op het menu staat? Naast een té leuke kinderworkshop Zweedse koekjes versieren eet je je buikje rond met het volgende:

– Zweedse soepen met ambachtelijk brood
– Ambachtelijk broodje met Zweedse eiersalade
– Zweedse gluhwein
– Hartige taartjes (vega, spek)
– Zoete cupcakes, taarten (naar Zweeds recept)

Meer Mate Masie Catering
www.matemasie.nl

Credits foto: Caroline Romare

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos