Inspirerende kunst van Mijn Schilderwereld

De missie van Janine Polling van Mijn Schilderwereld is het maken van inspirerende kunst. Ze maakt beschilderde stenen en beschilderd hout, kaarten, engeltjes, transparante lichtjes, kaartenlampen van hout en kaarten. Allesomvattend is het kunst met teksten die anderen kunnen gebruiken om meer bewust te worden van zichzelf en de wereld om hen heen. Je zou kunnen zeggen dat Janine de wereld een beetje mooier maakt, een beetje beter. En willen we dat niet allemaal met de kerst?

Meer Mijn Schilderwereld
www.mijnschilderwereld.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos