Kom maar op met de winter met de handgehaakte Mutzi’s

Om het verhaal van Mutzi beter te kunnen vertellen gaan we terug naar december 2017. Naar WinterWelvaart om precies te zijn, het jaarlijkse kerstevenement aan het Hoge der Aa in de binnenstad van Groningen. Onder de noemer van “geinig” of “kijken hoe het loopt” had eigenaresse Harma Meester een paar mutsen gemaakt. De rest is geschiedenis, zeggen ze wel eens. En zo is het, de mutsen bleken een schot in de roos. Een jaar later is Mutzi inmiddels een echte business geworden. Harma keert hiermee uiteraard terug naar WinterWelvaart én doet opnieuw de Suikerfabriek aan tijdens de Zweedse Kerstmarkt. Scoor hier de handgemaakte mutsen, Groninger mutsen, beenwarmers, hoofdbanden en andere handgemaakte artikelen.

Meer Mutzi
www.facebook.com/mutzi.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos