Vintage Scandinavisch design van Norden Design

Norden Design is al jaren één van de absolute smaakmakers van de Zweedse Kerstmarkt. Eigenaar Remco Witte verkoopt in zijn online winkel vintage Scandinavisch design, met de nadruk op gebruikt serviesgoed van aardewerkfabrikanten ontworpen door bekende Scandinavische designers uit de jaren vijftig tot en met tachtig. Remko heeft er een neusje voor. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt neemt Norden Design o.a. serviesgoed van Scandinavische aardewerkfabrikanten mee van namen als Arabia, Rörstrand, Gustavsberg en Stavangerflint. Dit aanbod wordt geflankeerd door nieuwe tassen, tafellinnen en keukentextiel in typisch Zweedse dessins en van het beroemde designlabel Almedahls.

Meer Norden Design
www.nordendesign.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos