Nordic design: alleen maar blijmakers bij Original Shop

“De shop met spullen die je graag wilt hebben, gewoon omdat het kan”. Het zijn de woorden van Jindra van der Heide, trotse shopmanager van Original Shop. Bij Original Shop vind je niet het hele assortiment van een merk, maar enkel die echt mooi, lekker of uniek zijn.

“Ons team vindt het leuk om zichzelf of vrienden af en toe te verrassen met een mooi origineel cadeautje. Tijdens weekendtripjes zoeken we altijd naar mooie dingen waarmee we onszelf of iemand anders echt mee kunnen verrassen. Omdat we steeds vaker hoorden ‘waar heb je dat gevonden?!’ hebben we Original Shop opgericht”, vertelt Jindra. Original Shop is dé plek voor ambitieuze drukbezette mensen om dat ene cadeau met een persoonlijk tintje te vinden. Des te leuker is dat Original Shop de mensen opzoekt. Het genoegen is hiermee aan ons, in het weekend van 7 en 7 december versterkt Original Shop opnieuw de Zweedse Kerstmarkt in Groningen. Je ontdekt er onder meer de verlichting van Dyberg Larsen, de lunchboxen van Blafre, OYOY placemats, Vissevasse posters en Crushgrind kruidenmolens. Stuk voor stuk items waar team van Original Shop blij van wordt, en jij ongetwijfeld ook!

Meer Original Shop
www.originalshop.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos