Met liefde voor de denen: på dansk

Hoewel på dansk nu zo’n 1,5 jaar up en running is, gaat het verhaal achter het bedrijf toch al een paar jaar terug. Hiervoor moeten we zijn bij de hoofdpersonen Peter en Annemarie Swier, tevens het eigenaarskoppel. Peter en Annemarie gaan al jaren naar Denemarken op vakantie. Telkens weer genieten ze van de rust en ruimte, het landschap en de sfeer. Dat deden ze al lang voordat ‘hygge’ een begrip werd. In 2016 zetten ze een stap extra door de Deense taal te leren om vervolgens een jaar later definitief te besluiten om die mooie interieuraccessoires, die ze als toerist vaak kopen, op de Nederlandse markt te brengen. In het voorjaar van 2018 klonk vervolgens het definitieve startschot van på dansk.

Wat shop je zowel bij Peter en Annemarie? Bij Denemarken denk je al gauw aan Deens design en jazeker, de shop je zeker bij på dansk. Ze doen hier ook nog wat Zweedse decoratie bij, ambachtelijk Deens snoepgoed en tuindecoratie. Welke merken je er onder andere spot? Gammelgård Glas, Sebastian Design, Hoptimist, Blåvand Bolcher, Etly Klarborg, Livingly, Pobra, Nääsgränsgården (Zweden), 2Have, Ryborg Urban Designs en Keis & Fiedler.

Meer på dansk
www.padansk.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos