Creatieve Pinopien weet te verrassen

De Zweedse Kerstmarkt barst van de creatieven. Je weet wel, van die (soms jaloersmakende) mensen die zo handig zijn dat ze werkelijk overal iets van kunnen maken. Geef ze een stuk hout en ze maken er een meubelstuk van. Laat ze aan de slag gaan met vilt en ze toveren je kerstboom om tot een mooi exemplaar. Pien Textor mogen we in die rijtje plaatsen Met haar bedrijf Pinopien verovert ze al jaren de harten van de bezoekers van de Zweedse Kerstmarkt. Een dikke aanrader om bij te gaan kijken én om een origineel kerstgeschenk te regelen!

Meer Pinopien
www.pinopien.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos