Stijlvolle producten met Scandinavisch gevoel bij s j o d d y – by An10

Soms ‘wandel’ je een webshop binnen en heb je meteen dat Scandinavische gevoel te pakken, zo ook bij s j o d d y – by An10. Tegelijkertijd is ‘sjoddy’ toch echt een verfriest Engels woord, vertelt eigenaresse Antina Stienstra. “Sjoddy is een afgeleide van het Engelse ‘see you’ en het Friese ‘sjoch’ en ‘dy’ dat zich naar het Nederlands laat vertalen als ‘kijken’ en ‘jou’”. Een lesje Fries verder weet je dus dat er heel wat te kijken valt in de webshop én in het weekend van 7 en 8 december tijdens de Zweedse Kerstmarkt. s j o d d y – by An10 komt andermaal met stijlvolle producten. Hierbij kun je denken aan mooie sjaals, leuke windlichten, keramieken mokjes, kommen, vaasjes, lekkere verzorgingsproducten en ga zo maar door.

Meer s j o d d y – by An10
www.sjoddybyan10.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos