Handgemaakte hebbedingen met Zweeds tintje van SJOEK

Ben je op zoek naar een lief, leuk en vrolijk cadeau voor onder de kerstboom? SJOEK is je adres als het gaat om handgemaakte hebbedingen, speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Eigenaresse Siepy Reen maakt op maat gemaakte naamkussens en –slingers, lijspoppen en –konijnen, slabbetjes en ga zo maar door. Speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt is Siepy druk bezig om customized eland- en dalakussens te maken. Gegarandeerd dat deze vliegensvlug haar tijdelijke store uit vliegen, dus wees er op tijd bij!

Meer SJOEK
www.sjoekonline.nl

Credits foto: Amanda Westerbom

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos