Samen met Slagerij Hofman met een tevreden volle buik de kerst in

De Zweden staan erom bekend dat ze houden van koken en lekker eten. Met name tijdens de traditioneel koude, maar gezellige decembermaand. Slagerij Hofman biedt ze een nieuw oer-Hollands alternatief in de vorm van droge worst en boerenleverworst. Nederlanders lopen al jaren kauwend voorop, zó lekker is het. Slagerij Hofman gelooft dat de Zweden gaan volgen. De eerste stap, of eigenlijke vijfde – Slagerij Hofman was d’r al drie keer eerder bij en gaat dus nu voor het eerste jubileum – wordt gezet tijdens de Zweedse Kerstmarkt.

Meer Slagerij Hofman
www.slagerijhofman.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos