Scandinavische kledingmerken shoppen bij SÖT

Scandinavisch shoppen in optima forma, dát is SÖT. De zaak uit het stadshart van Emmen heeft alleen maar Scandinavische merken in huis, denk aan Cream, Kaffe en Msch, en is er één die door de inwoners van Emmen en verre omstreken wordt omarmd. Vorig maakte SÖT haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt en dat heeft eigenaresse Uulkje Heins geweten. Het succes was groot en dus keert de goedlachse eigenaresse terug. Bij de store van SÖT op de Zweedse Kerstmarkt kun je onder meer dameskleding van Scandinavische merken shoppen, evenals schoenen, tassen en handgemaakte sieraden.

Meer SÖT
www.facebook.com/sotemmen

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos