Lieve plaatjes met warmte bij Sprankelhout

Stilaan begint Annemarie van Brussel van Sprankelhout één van de blikvangers van de Zweedse Kerstmarkt te worden. Sprankelhout ontwerpt, zoals Annemarie het zelf omschrijft, lieve plaatjes. Altijd uniek en vaak met dieren. Bij Annemarie shop je onder andere een heleboel enkele en voor het eerst dit jaar ook dubbele (kerst)kaarten, boomstamschilderijtjes, broches, houtprints, posters en notitieboekjes. Ben je nog op zoek een uniek cadeautje? Dan raden we je aan om vooral de spiksplinternieuwe kettingen met medaillons van Annemarie te gaan bekijken.

Meer Sprankelhout
www.facebook.com/sprankelhout

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos