Met geloof in pure materialen en lokale kennis: LOOT originals

LOOT® staat voor luxe eerlijke lifestyle producten. Zo vertelt eigenaar Marchel-Wim van Dongen: “Wij geloven in pure materialen, lokale kennis en ambachtelijke productie. Onze collectie is sterk verbonden met het buitenleven en draagt onze visie uit op een duurzame wereld”. Om aan te vullen: “Duurzaamheid is voor ons geen commerciële term, het zijn onze wortels”. Op de Zweedse Kerstmarkt staat LOOT met mooie wollen plaids van het merk TOARP uit Zweden. Deze dragen het KRAV label, dat in Zweden staat voor uiterst duurzame productie. Hier blijft het niet bij. Marcel-Wim vult zijn collectie aan blijmakers voor de koude maanden, zoals kaarsen van bijenwas (DIPAM) en warme sjalen (Jannekes Warmtesjaal).

Meer LOOT originals
www.lootoriginals.nl

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos